Planning project De Vlastuin tweede helft november 2022

In de maand november 2022 gaan Eigen Gift Eigen Hulp en de aannemer van De Vlastuin verder met de werken op de werf van De Vlastuin. Met de nabijheid van de school besteden Eigen Gift Eigen Hulp, gemeente Kuurne en de Vrije Basisschool Sint-Michiel bijzondere aandacht aan de veiligheid. 

 

In het najaar van 2022 zal de werf gepaard gaan met heel wat werfverkeer (grondverzet en bouwput). We blijven communiceren over de voortgang van de werken. 

 

Hierbij alvast de planning voor de tweede helft van de maand november 2022 (afhankelijk van het weer kan deze steeds wijzigen):

 

14  november 2022                                Start kelderbouw

 

15 november 2022                                 Einde graafwerken

 

Vanaf deze week zal er dagelijks aanvoer zijn van beton, vermoedelijke hoeveelheid zal 1 tot 5 vrachten per dag zijn.

 

De aannemer voorziet in signalisatie rond de werf. Hou het veilig en respecteer de regels!

 

Bij zwaar werfverkeer zal de aannemer in opdracht van de bouwheer ook een opzichter voorzien tijdens de kritieke uren 's morgens, over de middag en 's avonds (begin- en einduren van de school).

 

We vragen echter aan ouders en omwonenden ook voorzichtig te zijn! Laat uw kinderen niet onbegeleid achter! Veiligheid is een zaak van iedereen!

 

Eigen Gift Eigen Hulp, gemeente Kuurne en de Vrije Basisschool zullen regelmatig communiceren over de werken via hun website, hun facebookpagina en hun nieuwsbrieven. 

 

Heb je vragen of bezorgdheden? Mail naar: info@egeh.be.