Planning Project De Vlastuin januari 2023

In het voorjaar van 2023 gaan Eigen Gift Eigen Hulp en de aannemer van De Vlastuin verder met de werken op de werf van De Vlastuin. Met de nabijheid van de school besteden Eigen Gift Eigen Hulp, gemeente Kuurne en de Vrije Basisschool Sint-Michiel bijzondere aandacht aan de veiligheid. 

 

In deze fase van het project zal zwaar vrachtverkeer minder sporadisch voorkomen. 

 

Hierbij alvast de planning voor de maand januari 2023 (afhankelijk van het weer kan deze steeds wijzigen):

 

Januari 2023                                                Plaatsing wapening keldervloerplaat

                                                                       > Sporadisch transport (levering ijzer)

                                                                              

31 januari 2023                                            Betonstort van de kelderplaat

 

Deze werken van de betonstort hebben een grote impact op de schoolomgeving en het centrum gedurende 24 uur. De transporten starten op 31 januari 2023 in de vroege ochtenduren en eindigen in de late uren. Er zal die dag lawaaihinder zijn. De aannemer van De Vlastuin zal nog de exacte uren van deze werken meedelen van zodra deze gekend zijn en ook voorzien in toezicht tijdens de schooluren.  

 

De aannemer voorziet in signalisatie rond de werf. Hou het veilig en respecteer de regels!

 

Bij zwaar werfverkeer zal de aannemer in opdracht van de bouwheer ook een opzichter voorzien tijdens de kritieke uren 's morgens, over de middag en 's avonds (begin- en einduren van de school).

 

We vragen echter aan ouders en omwonenden ook voorzichtig te zijn! Laat uw kinderen niet onbegeleid achter! Veiligheid is een zaak van iedereen!

 

Opgepast! De werf van De Vlastuin is niet toegankelijk voor het parkeren om kinderen af te halen of voor het draaien van uw wagen op de werfweg. Gezien de werken en de activiteiten op de werf vergroot dit de kans op ongevallen!

 

Eigen Gift Eigen Hulp, gemeente Kuurne en de Vrije Basisschool zullen regelmatig communiceren over de werken via hun website, hun facebookpagina en hun nieuwsbrieven. 

 

Heb je vragen of bezorgdheden? Mail naar: info@egeh.be.